15.08.08

Nuda v Brně aneb jak jsem si málem nezatancoval...

Včera jsem se rozjel za kamarády do Brna a při té příležitosti navštívil mediálně avizovanou akci "Open Air Salsa" pod Petrovem.
Vzal jsem s sebou Zuzanku a okolo šesté jsme vyrazili do Denisových sadů, natěšení na latinu od 19 hod. Protože jsem odjížděl zpět do Prahy ve 21:00, bylo dost času vyzkoušet základní kroky salsy a bachaty a eventuelně vyzvat některou místní salseros k tanci :)
Jenže ouha... Při "bloudění" pod Petrovem nejenže nikde nikdo (teda žádná muzika v altánku), ale dokonce ani náhodné sedící dvojice na lavičkách o nějakém tancování něměli ani páru. Asi je zajímalo něco úplně jiného. Půl osmé a my pořád máčeli nohy v jezírku....
V 19:45 jsem zavelel k ústupu do místního klubu El Sombrero s cílem dát aspoň jeden tanec, když jsme zaslechli rytmy salsy.
Akce se konala!
Sice jinde, ale to nevadí. Pak už zbýval rychlý přesun, pár základních kroků a snaha využít zbývající hodinu co nejlépe k tanci. Dokonce i na místní salserky došlo. A šlo jim to opravdu dobře.
Závěrem, můj výlet za salsou do Brna, kde jsem strávil 19 let, se vydařil a už se těším na další "Open Air"...
P.S. Zuzanka taky :)

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Ahoj, no oni sou totiž všichni zvyklý chodit tancovat pozděj, tak i Honza který běžně OPEN hraje nechodí přesně na 19:00,
když Honza nemohl tak sem hrál já a já sem tak jak blbec byl vždy v 7 :-)
a v altánku se hraje jen když začne pršet, většinou se hraje na rožku.

pinochico řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
pinochico řekl(a)...

Škoda, že jsem tyto informace nenašel na webu :( Ale prý se blýská na lepší časy....